Työnantajalle

Ota yhteyttä ›

Oikeat osaajat, oikeaan paikkaan.

Työnantaja, bongaa parhaat
ammattilaiset riviisi meiltä!

Safrent on henkilöstöratkaisujen superosaaja, jolla on hyppysissään taito yhdistää parhaat tekijät ja sopivimmat työpaikat – juuri silloin, kun tarvitset.

Hei työnantaja! Etsitkö uutta osaajaa yritykseesi?

Safrent on henkilöstövuokrausalan huippuammattilainen: saat kauttamme ammattitaitoiset tekijät lukuisille aloille, kuten elintarviketeollisuuteen, teollisuuteen, rakennus- ja logistiikka-alalle sekä esimerkiksi HoReCa-alalle (hotels, restaurants, catering). Ja mikä tärkeintä: oikeat osaajat, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan.

Me Safrentilla käytämme paljon aikaa siihen, että tutustumme työntekijöihimme ja heidän vahvuuksiinsa. Juuri tässä piilee supervoimamme löytää ne oikeat tyypit sinunkin yrityksesi tarpeisiin, oli pesti sitten pitkäaikainen tai kausiluonteinen. Tiimimme tekee joka päivä töitä sen eteen, että työntekijöiden ja työpaikkojen kohtaamisista saataisiin jopa loppuelämän mittaisia tarinoita. Oletko sinä työnantajana osa seuraavaa Safrentin kirjoittamaa menestystarinaa?

Ota yhteyttä ›

Safrentin kanssa kaikki on sinulle helppoa

Kun nappaat yrityksesi uudet osaajat meiltä, sinä voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

Yllättikö työvoiman tarve? Safrentin timanttinen tiimi on valmiina reagoimaan erilaisiin tilanteisiin pikaisestikin. Hoidamme homman pakettiin, oli kyseessä sitten pitkä tai lyhyt toimeksianto, alan ammattilainen on ovellasi tuota pikaa.

Hyödyntämällä henkilöstöratkaisujamme sinä voit heittää esimerkiksi aikaa vievät hakumenettelyt romukoppaan ja jättää kaiken meidän käsiimme palkanmaksusta, lakisääteisistä velvoitteista ja työhön perehdyttämisestä aina vakuutuksiin, koulutuksiin ja tarvittaviin suojavarusteisiin. Laskutamme vuokratyöntekijästä kuukausittain sopimuksen mukaisesti.

Me haluamme välittää jokaiselle työntekijällemme fiiliksen, että arvostamme. Kun ihmiset viihtyvät ja saavat loistaa, lopputuloksena on henkilöstöratkaisuja, joissa voittavat kaikki.

Ota yhteyttä ›
Kysy lisää