Safrentin tiimi on täynnä
ainutlaatuisia asiantuntijoita

Safrentin showta pyörittää joukko tyyppejä, jotka ovat aidosti sinun asiallasi: "Työntekijöiden ja työpaikkojen yhdistäminen on meille elämäntehtävä."

Oikeat osaajat, oikeaan paikkaan.

Kaikki alkoi haaveesta saada eri alojen huippuosaajat ja juuri heille sopivimmat työpaikat löytämään toisensa. Toimitusjohtaja Dan Keskitalon visiona oli rakentaa henkilöstöratkaisuja tarjoavat yritys, jonka riveissä työntekijät eivät ole pelkkiä ansioluetteloita.

"Meillä jokaista kohdellaan yksilönä ja käytämme aidosti aikaa siihen, että tutustumme ihmisiin ja heidän osaamiseensa. Juuri tähän supervoimamme salaisuus perustuu: kun tunnemme työntekijät, onnistumme todennäköisemmin mätsäämään heidät sopivimpiin työpaikkoihin."

Safrentin vuonna 2020 alkanut tarina ei ollut alkuun pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä korona heitti oman kierrepallonsa liiketoiminnan pyörittämiseen. Yrityksen kautta työllistyi tuohon aikaan suuri määrä ravintola-alan työntekijöitä ja kun ala kärsi koronan seurauksena, myös Safrentiin kolahti kovaa.

"Olimme hetken aika sillassa. Päätimme kuitenkin porukalla, että tästä noustaan vielä ja menemme vaikka läpi harmaan kiven", Keskitalo muistelee.

Safrent alkoi välittää työntekijöitä maanviljelijöille ja laajensi asiantuntijuuttaan myös muihin aloihin, kuten rakennusalalle ja teollisuuteen. Koko tiimi eteni pelkäämättömällä asenteella määrätietoisesti eteenpäin: se, mitä ei osattu, opeteltiin.

"Saimme käännettyä kurssin ja vuoden 2021 kasvu oli hurjaa. Olen todella ylpeä kasvutarinastamme ja koko tiimistämme", Keskitalo kiittelee.

"Se fiilis on joka kerta yhtä hieno, kun joku tulee kiittämään saamastaan työpaikasta. Siitä tulee olo, että saamme aidosti hyvää aikaan."

Safrentilla näkyy ilo, luottamus ja kunnioitus

Meillä sinua palvelee pirskahteleva tiimi, joka tekee aina sen, mitä lupaa. Ja tietenkin pieni pilke silmäkulmassa!

Asioit kenen tahansa safrentilaisen kanssa, saat aina osaavaa palvelua ilolla kuorrutettuna. Me emme halua hukkua alan muiden toimijoiden joukkoon, vaan uskallamme olla sellaisia kuin olemme: rohkea ja omannäköinen henkilöstöratkaisujen ammattilainen, jolle luottamus ja kunnioitus ovat niitä kaikista tärkeimpiä juttuja.

Yksi Safrentin toiminnan kulmakivistä on ihmisläheisyys. Tiimimme on täynnä erilaisia persoonia ja meille sinäkin olet tervetullut juuri omana itsenäsi. Me olemme henkilöstöratkaisujen supersankareita, mikä ala on sinun juttusi?

Ota yhteyttä ›
Kysy lisää